Sarutul iti spune daca esti genetic compatibila cu partenerul

"Iubeste" | 20.oct..2013 | Lasa un comentariu

Zicala: “Trebuie sa saruti multe broaste inainte de a-ti gasi Printul”, este adevarata. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Oxford au ajuns la concluzia ca sarutul ajuta femeile sa isi gaseasca barbatul ideal.

[php function=9]

Sansa de a-ti gusta si mirosi partenerul  iti ofera subconstient informatii despre compatibilitate si starea generala de sanatate.

Cercetatorii au incercat sa inteleaga rolul sarutului in relatiile sexuale umane. La studiu au participat 900 de adulti aflati intr-o relatie serioasa. Ei au fost intrebati despre importanta sarutului partenerilor de ocazie si a partenerilor stabili.

“Exista trei mari teorii despre rolul sarutului in relatiile sexuale: ajuta la testarea potentialului genetic al partenerului, are rolul de a creste excitarea si este folositor in pastrarea relatiei.

Am vrut sa vedem care dintre teorii este adevarata.”

Rezultatele au aratat ca, pentru femei, sarutul este mai important decat pentru barbati caci ele sunt mult mai selective atunci cand isi aleg un potential partener. Poate si datorita faptului ca investesc mai mult timp si depun  mai mult efort in cresterea copiilor.

Cu cat partenerii se considera mai atractivi si cu cat se intalnesc mai des, cu atat dau o mai mare importanta sarutului.

“Prin sarut pasam informatia, deci este o scuza pentru doi potentiali parteneri sa se apropie intr-o masura permisa de societate.

Atunci cand se saruta, ei culeg semnale chimice incepand cu gustul si mirosul care, in mod subconstient, le spune daca sunt genetic compatibili.”

 

sursa: euforia.tv

Tag: , , , , , , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes