Motive pentru care unii barbati prefera burlacia

"Life" | 14.Dec.2013 | Lasa un comentariu

In vreme ce viata de om casatorit aduce o multime de beneficii pe toate planurile vietii de zi cu zi si in special in cea ce priveste sanatatea fizica si mentala, si burlacia pare sa fie o opotiune la fel de inspirata, in special pentru cei care nu sunt pregatiti pentru o relatie serioasa, nu au ajuns inca la gradul de maturitate necesar sau isi doresc sa se dedice in proportie de suta la suta carierei.

Te-ai intrebat vreodata de ce din ce in ce mai multi barbati prefera burlacia si aleg sa nu se casatoreasca pana la varste inaintate? Sigur, raspunsurile difera de la caz la caz dar putem in acelasi timp sa le adunam la un loc si pe cele mai comune, mai des intalnite dintre ele. Iata cateva exemple:

Nevoia de a-si gasi femeia perfecta

La fel ca femeile, si barbatii isi cauta o partenera de viata cu care sa rezoneze din toate punctele de vedere. Si majoritatea din ei nu se grabesc, constienti ca o alegere buna luata mai tarziu este de preferat unei alegeri proaste luate mai devreme. Nu toti vor reusi insa, perfectiunea fiind doar un vis, niciodata o realitate. Vor renunta la burlacie cei care vor invata sa se adapteze si sa renunte la o parte din cerintele lor absolute.

Nevoia unei cariere de succes

O relatie serioasa are nevoie de multa munca si mult timp. Cei mai ambitiosi, care au planuri mari in ceea ce priveste cariera, amana la maximum momentul casatoriei, dedicandu-se in totalitate vietii profesionale.

Puterea de a face tot ceea ce isi doresc

Burlacia are dezavantaje dar nu e lipsita nici de avantaje. Unul dintre acestea este fara indoiala libertatea de a face tot ce doresti, cand doresti si mai ales, asa cum doresti, fara a oferi explicatii, fara a fi tras de maneca, tras la raspundere sau dominat de sentimente de vinovatie.

Starea de liniste totala

Pare greu de crezut pentru unii, usor pentru altii: multi aleg burlacia pentru a se feri de problemele inerente ale vietii de cuplu si pentru a trai linistiti si in pace. Atunci cand traiesti singur, ai sansa de a-ti face viata asa cum iti doresti, fara interferente, fara a fi nevoit sa te gandesti si la fericirea sau prosperitatea altuia. Si evident, nu ai parte nici de certuri sau neintelegeri.

Nu e nevoie de compromisuri

Viata in doi e un calvar pentru ambii parteneri in cazul in care unul dintre ei nu este dispus sa faca compromisuri. Si asta pentru ca in ciuda similaritatilor, doi oameni nu pot fi identici, existand mereu puncte de vedere diferite, dorinte sau nevoi diferite. Burlacia pe de alta parte, ii scuteste pe multi barbati de aceasta problema. Iar pentru cei incapabili de compromis sau cei care nu isi doresc inca asa ceva, pare solutia ideala. Sigur, nu vor avea parte nici de o relatie stabila si nu vor simti la maxim beneficiile iubirii implinite dar in acelasi timp vor scapa si de responsabilitati.

sursa: unica.ro

Tag: , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes