Minciuna preferata a barbatilor atunci cand fac sex

"Iubeste" | 14.nov..2013 | Lasa un comentariu

Despre femei se știe deja faptul că multe dintre ele au mimat cel puțin o dată în viață orgasmul. Motivele sunt care de care mai variate, însă în principiu, femeile mint pentru că nu vor să rănească sentimentele partenerului lor.
Totodată, un număr mare de femei se tem de faptul că ar putea fi considerate frigide dacă recunosc că nu reușesc să atingă climaxul, ceea ce le face să nu recunoască faptul că nu sunt mulțumite în pat.
Ele își asumă în mod frecvent întreaga vină pentru eșec. Există și o anumită teamă că bărbatul iubit le-ar putea părăsi și atunci aleg să se prefacă.

[php function=9]

Se pare însă că nu doar femeile mint între cearșafuri, ci și bărbații. Un recent studiu australian le-a cerut unui grup de bărbați și femei să răspundă la câteva întrebări legate de sex.
Ceea ce au descoperit i-a surprins însă. Deși și bărbații se prefac din când în când că au avut parte de ceva mai multă plăcere decât în realitate, există un alt lucru în privința căruia ei mint mult mai des.

În jur de 25% dintre bărbații care își declară dragostea atunci când fac sex cu o femeie se prefac. „Te iubesc” este astfel cea mai folosită minciună a lor. Motivele? Nu vor să rănească sentimentele partenerei lor, mai ales dacă și ea se arată foarte îndrăgostită. Un alt motiv ar fi faptul că vor să se bucure în continuare de partidele de sex cu ea și știu că adevărul ar îndepărta-o.
Același studiu a arătat că doar 6% dintre femei se prefac îndrăgostite atunci când sunt în pat cu un bărbat.

sursa: euforia.tv

Tag: , , , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes