Incepand de Joi Facebook va face noi schimbari fara a tine cont de parerea utilizatorului

"home" | 17.dec..2013 | Lasa un comentariu

Facebook va începe joi să distribuie spoturi publicitare video, care vor rula pe pagina principală a utilizatorilor atât pe platforma web, cât şi pe smartphone-uri, au declarat pentru Wall Street Journal surse apropiate situaţiei.

[php function=9]

Reclamele vor rula automat, indiferent dacă utilizatorul face click, au precizat sursele citate.

Pentru început, serviciul de spoturi video ar putea fi disponibil numai în Statele Unite, unde piaţa publicităţii TV este estimată la 66,4 miliarde de dolari în acest an.

Printre primele spoturi care vor fi distribuite pe reţeaua de socializare se numără un teaser realizat special pentru Facebook la filmul „Divergent”, produs de Lions Gate Entertainment.

Durata reclamelor video pe Facebook nu este cunoscută în prezent, însă surse au declarat anterior pentru WSJ că reţeaua va propune advertiserilor ca durata spoturilor să fie de 15 secunde.

Industria publicităţii spera ca Facebook să ofere posibilitatea reclamelor video înainte de sezonul cumpărăturilor din perioada sărbătorilor de iarnă, însă compania a amânat lansarea serviciului pentru a nu deranja utilizatorii, notează WSJ.

sursa: antena3.ro

Tag: ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes