Cunoaste-ti sufletul pereche! Cele mai bune aplicatii pentru dating

"home" | 04.dec..2013 | Lasa un comentariu

Daca vrei sa cunosti mai multe persoane, sa flirtezi si, de ce nu, sa iti intalnesti jumatatea, poti sa faci acest lucru pe smartphone-ul tau! Asadar, fie ca esti in metrou, in tramvai sau pe strada, poti lega noi prietenii!

[php function=9]

Iata primele cinci cele mai bune aplicatii de smartphone pentru dating:

1. Pentru Android: Badoo

Badoo este una dintre cele mai renumite aplicatii de dating pentru Android. Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa discute in mod anonim pana cand acestia decid sa faca schimb de poze si alte informatii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia direct de pe Google Play Store si sa te distrezi! Arata-i ca esti interesata si pregateste-te pentru discutii interesante!

2. Pentru Android: Skout

Skout se regaseste, de asemenea, printre cele mai bune aplicatii de dating pentru Android. Are peste 5 milioane de utilizatori si ofera membrilor sai sansa de a gasi persoane din imediata lor apropiere care sunt interesate de o relatie, cu ajutorul „Meet Me”. Iti permite sa vezi si cine ti-a vizualizat profilul, sa trimiti mesaje private persoanelor de care esti interesata etc.

3. Pentru iPhone: Ok Cupid

Daca esti in cautarea unei aplicatii de dating special creata pentru iPhone iti recomand Ok Cupid. Poti sa cauti prin profilele membrilor si sa vezi cine iti place cel mai mult. Ok Cupid este una dintre acele aplicatii care iti da ocazia sa iesi la un „blind date”, cu ajutorul caracteristicii „Crazy Blind”. Daca esti interesata, o poti descarca direct din App Store.

4. Pentru iPhone: Tingle

Ar trebui sa adaugi si Tingle pe lista ta! Aceasta aplicatie permite utilizatorilor sa trimita mesaje sau chiar sa sune persoanele de care acestia sunt interesati. Este una dintre cele mai interactive aplicatii de dating! In plus, poti da un click pe „Matches” si vei gasi membri carora le plac aceleasi lucruri ca si tine!

5. Blendr

Aceasta aplicatie a fost dezvoltata de Blendr LLc si iti da ocazia sa discuti in mod anonim cu ceilalti utilizatori, pentru a-i cunoaste mai bine si pentru a decide daca merita sau nu sa te intalnesti cu ei. De asemenea poti vedea si care sunt utilizatorii din apropierea ta care sunt interesati sa aiba o relatie.

sursa: femina.ro

Tag: , , , , , , , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes