Aveam doar saptesprezece ani si eram fericit

"Ganduri" | 06.sept..2013 | Lasa un comentariu

Aveam doar saptesprezece ani si eram fericit
Viata era frumoasa, fara griji si orice intamplare imi parea o aventura.
Vremurile, conceptiile si modul de gandire al adolescentilor era total diferit de cel actual.
Prietenia avea un pret foarte mare daca investeai incredere si respect in ea. Acum cat mai valoreaza o prieteniecativa lei in cel mai bun caz… daca nu cumva este vanduta pe vre-un chilipir fara valoare.

Aveam relatii de prietenie (amicie) si cu persoane de sex opus (feminin), carora le puteam impartasii bucuriile, necazurile, gandurile… sau viceversa, fara a ascunde in spatele acestor relatii ganduri erotice din partea vreunei parti. Aceste relatii de prietenie inocenta intre sexe opuse, astazi sunt extrem de rare sau poate chiar inexistente.

[php function=9]

Totul era atat de frumos atunci si atat de simplu… dorintele erau mai sarace in concept si toate pareau ca se indeplinesc de la sine.

Credeam ca frumusetea vietii apare in timp ce inaintezi spre maturitate, gandind ca la cincisprezece ani nu eram asa fericit ca la saisprezece iar la saisprezece nu eram ca la saptesprezece… dar era doar o teorie specifica varstei.

Facand un rezumat al anilor ce au trecut am ajuns la concluzia ca te nasti fericit (totul este o joaca, zambesti aprope tot timpul, nu cunosti semnificatia cuvantului ‘consecinte’, toate visele despre viitor au culoarea roz…), dar cu trecerea anilor apar in viata ta termeni noi cum ar fii: „raspundere, obligatie, datorie, respect, mandrie, orgoliu etc”, si fericirea se transforma multumire, apoi ajungi in pragul varstei in care totul devine implinire. Si totul se intampla atat de repede.

Aveam doar saptesprezece ani si eram fericit…
Iubeam si eram iubit. Pluteam pe un nor de sperante si de vise. Toata lumea era a mea si tot ce mi se intampla era perfect iar tot ce era mai frumos in viata mi se cuvenea pe dret… sau cel putin asa credeam.

Fiecare zi era altfel, cutreieram noi carari si niciodata nu ne intorceam pe acelasi drum. Parcuri, terase, cinematografe, discoteci… le vizitam regulat… dar toate astea se aduna si oboseala isi spune cuvantul.

Intr-o seara eram atat de obosit incat am adormit imbracat si incaltat… Si am fost foarte surprins cand m-am trezit, eram imbracat in pijama, patul era facut iar alaturi de mine era o femeie al carui brat imi cuprindea talia iar pe deget purta un inel ce parea o veregheta, iar doi copii strigau la mine „tata” in timp ce trageau patura de pe mine !!!

Trag un fum de tigara, sorb putin din cafea si ma intreb: „cum, cand si ce sa intamplat cu viata mea ?”
A trecut atat de repede incat de abia mi-o mai amintesc… parca a fost un vis frumos din care vad doar franturi de imagini.

Aveam doar saptesprezece ani si eram fericit…
Acum sunt insurat si am copii.. sunt implinit.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes