Secretele barbatilor

"Iubeste" | 17.oct..2013 | Lasa un comentariu

Secretele barbatilor. Da, barbatii spun femeilor doar cea ce vor ele sa auda. Femeile vor ca barbatii sa fie sinceri dar cind aud raspunsurile nu le plac. Iata unele lucruri pe care barbatii le impartasesc prietenilor si pe care nu vor sa le auda femeile lor.

Sexul. Barbatilor le place sexul, barbatilor le place varietatea. Barbatilor le plac femeile care fac sex cu placere si carora le place varietatea si care sunt active in pat.

Romantismul. Un barbat nu se va simti romantic daca femeia ii face viata mizerabila. Daca vrei masaje seara cu ulei nu il certa ca a lasat capacul la toaleta ridicat sau ca nu a dus gunoiul.

Pasiunile: barbatii sunt in general pasionati de lucrurile pe care femeile le urasc. In general cind barbatul va spune ca nu ii plac desenele animate, filmele de actiune, cursele de motociclete, sporturile, armele de foc, etc., minte ca sa faca sex cu voi.

Timp impreuna. Sunt doar 24 de ore pe zi. Opt ore de somn, zece ore la lucru, doua ore pe drumuri, 90 de minute la sala si 90 minute gatiti, mincati, va spalati, lasindu-va doar o ora in fiecare zi pentru „voi”. Fiti resonabil cu asteptarile voastre.

Miinile reci. Femeile au miinile, picioarele si fesele reci. Barbatii nu sunt caloriferele voastre proprii. Incalziti-le inainte de a le folosi pe ei sau daca nu, tineti-le pentru voi.

Comunicarea. Cind o femeie spune ca vrea sa stea jos si sa vorbeasca barbatii aud „Ma plictisesc”. Femeile nu vor niciodata sa vorbeasca despre lucrurile care le plac barbatilor, cum este sportul.

Intilnirile. Barbatii urasc intilnirile pentru ca trebuie sa minta. Sa minti nu este distractiv.

Dorinta. Da, barbatii vor femei de 10 ori pe zi, dar asta nu inseamna ca vor sa-si paraseasca sotiile. Cea mai veche intrebare din istorie este: „Ce avem la cina?” iar cea de-a doua: „Te uitai la ea?” raspunsul este da. Daca esti sigura ca barbatul tau nu se uita inseamna ca are o vedere periferica excelenta.

Angajamentul. Barbatii sunt enervati de notiunea de angajament chiar daca si-l asuma fata de femei. Barbatii chiar daca sunt innebuniti dupa prietena lor, o adora, se logodesc in fata familiilor si-i jura fidelitate vesnica, nu se gindesc mereu cit de frumos o sa fie cind o sa va casatoriti si o sa imbatriniti impreuna. Sunt obsedati mai degraba de toate femeile cu care nu vor mai face sex inainte de 30 de ani. In general au nevoie de citiva ani sau decade pentru a sterge acest gind.

Banii. Banii te fac sa te simti important. Barbatii sunt egomaniaci competitivi, superficiali si obsedati sa faca bani. Nu sunt placut impresionati daca femeia lor aduce acasa mai multa paine decit ei.

Treburile domestice. Desi de multe ori protesteaza, barbatilor le place sa faca treburi pe linga casa. Multe femei nu fac diferenta intre a duce gunoiul si a repara ceva rupt, pentru ele ambele sunt lucruri care trebuie facute in weekend. De preferat in timpul sportului lui preferat. Barbatilor le plac provocarile, lucruile care pun mintea la contributie si miinile, nu cele repetitive care necesita doar muschi.

Sotia grijulie. Le place cind ai grija de ei dar sunt speriati ca te vei transforma in mama ta.

Iubirea. Cu cit trece timpul barbatii isi iubesc mai mult sotiile. Desigur nu spun asta in prezent, pentru ca suna ca si cum nu va iubesc acum. Le trebuie mai mult de un an ca sa-si aprecieze sotia si pentru altceva decit sex si abia dupa trei ani descopera si cum gindeste aceasta. Cu cit sunt mai in virsta si mai intelepti cu atit isi iubesc mai mult femeile.

Masinile. Sunt speriati de moarte cind conduceti voi chiar daca sunt prea diplomati sa va spuna asta. Daca vreti sa va reduceti barbatul la o masa de muschi terifiati cereti-i cheile de la masina.

Tineretea. Ei vor mereu sa aiba 25 de ani. Chiar daca iubesc sa fie cu voi acum isi vor aminti intodeauna de libertatea si foamea tineretii.

Independenta. Daca il lasi sa mearga cu prietenii fara sa te ia si pe tine, sa se duca la noaptea de poker, sa faca lucruri intre baieti, barbatii te vor pastra in inima lor pentru totdeauna.

 

 

sursa: la-psiholog.ro

Tag: , , , , , , , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes