Cum isi arata barbatii sentimentele?

"Iubeste" | 17.Oct.2013 | Lasa un comentariu

Barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus cind e vorba de discutii despre emotii si sentimente. Este adevarat ca femeile folosesc limbajul diferit pentru a-si descrie sentimentele si emotiile, asa cum barbatii nu inteleg si renunta.

Sunt barbatii deschisi asupra sentimentelor lor fata de iubite?
Nu. Este ca si cum ai cere un miracol. Barbatii sunt creaturi care trebuie sa-si ascunda sentimentele mereu, bazindu-se pe factorul masculinitate. De obicei nu vorbesc prea mult despre emotiile lor intr-o relatie timpurie. Este ca o programare care ruleaza inauntrul lor. Cind relatia dintre un barbat si o femeie se maturizeaza, pina cind acesta are incredere in ea, femeia poate fi sigura ca a ajuns la un punct cind barbatul ei in sfirsit a acceptat angajamentul.

De ce barbatii nu-si arata emotiile?
Emotiile inseamna tristetea, depresia, frica, vina, entuziasmul, excitarea, bucuria. De ce barbatii sunt retinuti in a-si arata sentimentele? Cei mai multi au crescut stiind prietenii lor vor ride de ei si vor spune ca sunt fetite, astfel barbatul decide sa se controleze si sa-si ascunda emotiile. Astfel ei nu vor fi niste plingaciosi la cea mai mica problema.

Barbatii isi controleaza emotiile chiar si intr-o relatie de durata?
Mai simte un barbat nevoia de a-si ascunde sentimentele? Asta depinde de barbat, dar majoritatea prefer sa-si pastreze partea negativa pentru ei. Vina, ingrijorarea, depresia sunt emotii cu care barbatii nu se simt comfortabil sa discute pentru ca nu pot sa se exprime clar; uneori nu vor sa-si alarmeze iubita sau sa para ciudati. Asta este cea mai mare teama a barbatului, sa nu treaca drept ciudati.

Ce ar trebui sa faca o femeie pentru a fi sigura ca iubitul ei se simte comfortabil sa discute despre sentimente?
Sa fii sigura ca poate vorbi cu tine fara sa se prefaca pentru nimic. Asta se poate intimpla cind te cunoate cu adevarat indeajuns si stie ca il intelegi. S-ar putea sa necesite un timp, dar de obicei dragostea va avea acest rezultat. Un barbat nu-si va dezvalui emotiile instinctiv unei femei in care nu are incredere completa. Daca isi da seama ca iti pasa cu adevarat de sentimentele sale nu se va gindi de doua ori inainte de a-si arata sentimentele.

Ce sa faci si ce sa nu faci ca sa cistigi increderea unui barbat?
Fii sigura ca nu ai sa intri in panica niciodata la ceea ce spune el. Trebuie sa stii ca barbatii nu sunt buni la a-si arata sentimentele pentru ca nu sunt obisnuiti. Nu le sta in fire sa spuna altora despre ei sau ce simt datorita conditionarii din copilarie. Asa ca daca incearca sa se deschida fata de tine si vad ca incercarile lor iti provoaca panica sau te supara, aici se termina tot. Se va asigura ca greseala nu se va mai repeta.
Barbatii se indragostesc de o femeie careia ii pasa cu adevarat de ei.
Barbatii sunt destul de buni la a judeca cu subconstientul. Cind un barbat nu stie daca fata il iubeste nu se va deranja sa vorbeasca cu ea despre sentimentele lui.

Gindesc femeile si barbatii diferit?
Cea mai mare frica a unei femei este sa fie singura. Cea mai mare dorinta a ei este de intimitate. Asta inseamna sa imparta chiar si vestile proaste cu sotul ei. Ea vrea sa nu fie singura in fata problemelor.
Cea mai mare frica a unui barbat este sa nu fie incompetent. Cea mai mare dorinta a lui este sa fie responsabil. El vrea sa poata sa raspunda sis a fie capabil sa stea pe ambele picioare. Sa vorbeasca cu femeia lui dupa o zi dificila despre lucrurile care nu au mers bine il va face sa simta ca este un esec ca sot.
Indeajuns de ciudat, unii soti cu cea mai puternica dedicatie in dragoste fata de sotiile lor si copii gasesc cel mai dificil sa-si impartaseasca provocarile. Ei incearca sa protejeze pe cei iubiti si sa nu ii chinuie cu problemele lor. De la inceputul istoriei umane rolul sotului a fost definit de capacitatea sa de a sustine si proteja familia.

 

sursa: la-psiholog.ro

Tag: , , , , , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes