Ce inseamna exact mesajele pe care ti le trimite

"Iubeste" | 29.Oct.2013 | Lasa un comentariu

Mesajele text primite de la cel pe care il placi pot fi interpretate in fel si chip.
Cand abia ai cunoscut pe cineva si nu stii exact ce vrea el de la tine, un simplu mesaj poate crea ore intregi de interpretari si intrebari.

Totul este mai simplu insa, datorita expertilor in comunicare care iti explica exact ce inseamna mesajele trimise de un barbat:

„Hey”
Acest mesaj primit de la un barbat este considerat o incercare slaba de a-ti capta atentia. Da, se gandeste la tine, dar nu suficient de mult. Raspunde-i daca iti place de el si nu te obosi daca nu esti sigura.

„Unde esti?”
Daca primesti mesajul intr-o vineri sau sambata noaptea, cel mai probabil el apaleaza la tine ca la o ultima solutie.

„Pot sa vin la tine?”
Mesajul real este de fapt „Sunt beat si am chef de sex”. El este trimis, de regula, dupa miezul noptii, intr-o noapte de weekend. Raspunde doar daca si tu ai chef de aventuri de-o noapte.

„Vrei sa ne vedem mai tarziu?”
Cand primesti acest mesaj inainte de ora 20:00, inseamna ca isi doreste sa lege o relatie cu tine. In cazul in care tot ce face este sa-ti trimita mesaje, spune-i ca preferi sa discuti cu el direct la telefon. Aceasta lucru ii va separa pe cei care isi doresc o relatie cu tine de cei care nu vor asa ceva. Cand te suna, poti sa presupui ca isi doreste mai mult de la tine decat sex.

„Ce faci?”
Cand un barbat place o femeie, mintea lui nu mai judeca limpede. Nu e ca isi doreste intentionat sa fie plictisitor, insa cauta o modelitate de a vorbi cu tine. Daca iti place de el, spune-i sa te sune mai tarziu, unii barbati nu se pricep la cuvinte scrise.

„M-am simtit bine aseara :)”
Este un mesaj care cere o validare si este trimis de obicei dupa prima intalnire sau dupa prima noapte petrecuta impreuna. Raspunde-i dupa bunul plac.

„Ma gandesc la tine”
Trimite-i un mesaj inapoi daca este cineva de care iti face inima sa bata mai tare. In cazul in care primesti un astfel de mesaj de la un tip care te streseaza cu mesaje, fa ce trebuie sa faci pentru a scapa de el.

„Buna dimineata ;)”
Cand primesti mesajul de la cel care iti place, inseamna ca si el este foarte interesat de tine. Este exact cantitatea necesara de flirt pentru inceputul unei relatii.

„Ma bucur ca te-am intalnit!”
Este singurul mesaj la care ar trebui sa raspunzi dupa ora 12 noaptea. Cand il primesti de la un tip pe care abia l-ai cunoscut, cu siguranta este interesat de tine.

sursa: femina.ro

Tag: , , , ,

Comments
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes